АРХИВ/ТЪРСЕНЕ

Моля изберете дата и в двете полета

От: До: Вид: Филтри:
2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019
25 Април 2019 | 10:43 Вицепрезидентът връчи сертификати на бъдещи юристи за успешния им стаж в Комисията по помилването към президентската институция
0
1
24 Април 2019 | 14:22 Чуждестранни студенти с български произход от Медицинския университет в София поставиха проблемите си пред вицепрезидента По-мащабна информационна кампания за възможностите за висше образование в България, облекчаване на процедурите по уреждане на пребиваване в страната, по-сериозна подготовка по български език, това бяха основните въпроси, които представиха на среща с вицепрезидента Илияна Йотова чуждестранни студенти от български произход, обучаващи се в Медицински университет – София.
0
2
23 Април 2019 | 16:24 Президентът Румен Радев се срещна с медицински специалисти Здравеопазването е сред основните приоритети на всяка просперираща държава. Протестните действия на медицинските специалисти и неудовлетвореността на пациентите в България показват, че здравният модел трябва да бъде преосмислен. Това заяви държавният глава Румен Радев на среща с представители на Инициативния комитет, който организира протести в цялата страна с настояване за спешни действия за преодоляване на неравенствата в системата на здравеопазването.
0
2
23 Април 2019 | 13:44 ЕС трябва да извади отношенията си с Русия от задънената улица, убедена е вицепрезидентът Големият отсъстващ при решаването на международните конфликти е Европа, посочи Илияна Йотова на конференция „Евро-векторите към геополитическия триъгълник САЩ – Китай – Русия“
0
1
22 Април 2019 | 16:25 Вицепрезидентът: Свръхрегулациите удавиха идеята за Европа От НБУ Илияна Йотова започна поредица от дебати „Тема: Европа“ със студенти
0
3
22 Април 2019 | 14:54 Държавният глава: Хората и земята на тунджанския край са наследници на вековна история и култура Жителите на община Тунджа пазят и развиват богатите културни традиции на своя край и го прославят не само в страната, а и далеч извън нейните предели. Това заяви президентът Румен Радев, който гостува днес на празника на община Тунджа.
0
6
22 Април 2019 | 12:03 Румен Радев: Заплахата за демокрацията у нас не идва от Българската армия, а от онези политици и институции, заради които морал и закон все повече се раздалечават Ако има заплаха за обществения ред и демокрацията в страната, тя не идва от Българската армия, а от онези политици и институции, които правят така, че морал и закон все повече да се раздалечават. Това заяви пред журналисти държавният глава Румен Радев, помолен да коментира изказване на министър-председателя, че в България има опасност от „военен преврат“.
0
1
20 Април 2019 | 13:52 Президентът Румен Радев: Спортът e важен фактор за преодоляване на агресията в училище Спортът дарява не само здраве и физически качества – сила, ловкост, бързина, издръжливост, но и изгражда характер, калява психиката и развива волята. Спортът е един от важните фактори за изкореняване на агресията в училище. Това заяви президентът Румен Радев на откриването на спортния празник на централния стадион на Националната спортна академия „Васил Левски“.
0
3
20 Април 2019 | 12:40 Румен Радев: Трябва да се разкрият не само несъответствията в доходите и придобитите имоти от политиците, но и сметките им извън страната Интервю на държавния глава за предаването “Панорама” на Българската национална телевизия, 19 април 2019 г.
0
1
20 Април 2019 | 12:27 Румен Радев: Трябва да се разкрият не само несъответствията в доходите и придобитите имоти на политиците, но и сметките им извън страната Интервю на държавния глава за предаването “Панорама” на Българската национална телевизия, 19 април 2019 г.
0
0
19 Април 2019 | 17:54 Вицепрезидентът във Велики Преслав: Единението на българите е залог за Златен век, надхвърлящ физическите граници на времето Илияна Йотова е патрон на международния културен форум „Велики Преслав – история на цял един народ“, в който участват ученици от цяла България и от българските общности
0
6
19 Април 2019 | 12:57 За развитието им в България разговаря вицепрезидентът със студенти от български произход от Пловдивския университет Вицепрезидентът Илияна Йотова организира Студентска лаборатория „Перспективи за развитие с българска диплома“ с чуждестранни студенти от български произход в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Това бе поредната среща на вицепрезидента със студенти от български произход, които учат във висши учебни заведения в страната по ПМС №103 и ПМС №228.
0
4
18 Април 2019 | 17:36 Снимки: В. Николов Президентът Румен Радев разговаря със заместник-председателя на Националния комитет на Политическия и консултативен съвет на китайския народ Джан Цинли „Впечатлени сме от постиженията на Китай в икономическото развитие, преодоляването на бедността, повишаването на благосъстоянието на огромни слоеве от населението, мерките за подобряване на околната среда и контрола върху замърсяването, а така също и засилването на ролята на иновациите.“
0
2
17 Април 2019 | 18:04 Вицепрезидентът: Създателите на Търновската конституция показаха как заедно, в сблъсъка на идеи може да се роди добро за народа и държавата „По-важен от тържественото отбелязване е прочитът на Търновската конституция, на делото на нейните създатели. Те показаха как заедно, в сблъсъка на идеи може да се роди добро за народа и държавата.“ Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова на тържественото събрание в Съюза на юристите в България по повод Деня на Конституцията и професионалния празник на юриста, който се отбелязва на 16 април.
0
1
17 Април 2019 | 15:50 Президентът Радев: България трябва да има готови за строителство инфраструктурни проекти, за да не пропускаме големите чуждестранни инвестиции Държавата Катар има воля и интерес да инвестира в българската транспортна инфраструктура, но е необходимо страната ни да подготви и представи убедително инвестиционните си проекти. Без конкретни технически параметри, финансови анализи и срокове не можем да привлечем големи международни инвеститори. Това заяви президентът Румен Радев на среща на „Дондуков“ 2 с народни представители от Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление и от Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения към Народното събрание.
0
1
16 Април 2019 | 18:15 Снимки: В. Николов Възможностите за интензифициране на двустранния икономически обмен и сътрудничество обсъдиха президентът Румен Радев и министър-председателят на Грузия Мамука Бахтадзе Търсенето на възможности за интензифициране на двустранния икономически обмен и сътрудничество с акцент върху транспортната свързаност бе сред темите на срещата днес на „Дондуков“ 2 между държавния глава Румен Радев и министър-председателя на Грузия Мамука Бахтадзе.
0
3
16 Април 2019 | 17:38 Президентът се срещна с ученици от Математическата гимназия-Варна, отличени в конкурс на НАСА
0
5
1 2 3 »  (134 материала в 8 страници)