АРХИВ/ТЪРСЕНЕ

Моля изберете дата и в двете полета

От: До: Вид: Филтри:
2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017
26 Декември 2016 | 19:40 Изказване на президента Росен Плевнелиев на тържествената церемония за запалване на свещите на Ханука – Празника на светлината 26 декември 2016г. Софийска синагога
0
0
26 Декември 2016 | 19:37 Държавният глава на отбелязването на празника Ханука: Да съхраним толерантността и уважението между всички в обществото „През моя мандат споделях празниците на всички основни вероизповедания в България и навсякъде се чувствах като желан гост, както са добри гости във всеки български дом съседите и приятели християни, мюсюлмани, евреи и други. Нека запазим наследената от дедите си толерантност и уважение между всички в обществото“. Това заяви днес президентът Росен Плевнелиев, който участва в тържествената церемония в Централната софийска синагога за запалване на свещите на Ханука – Празника на светлината.
0
4
26 Декември 2016 | 11:02 Над 2 милиона лева събра "Българската Коледа" от началото на четиринадесетото издание на благотворителната кампания досега Благотворителната инициатива на държавния глава „Българската Коледа“ в подкрепа на децата с тежки хронични заболявания продължава. Над 2 милиона лева достигна набраната сума за четиринадесетото издание на кампанията след края на благотворителния спектакъл, който се състоя навръх Коледа в Народния театър „Иван Вазов“ под патронажа на президента Росен Плевнелиев.
0
7
21 Декември 2016 | 18:32 Росен Плевнелиев пред участниците в олимпийските отбори по природни науки: Вие сте следващото поколение лидери, което ще изгради бъдещето на България „България има нужда от всеки от вас, за да върви напред. Искам да ви подкрепя в собствената ви амбиция да бъдете новото поколение лидери, което да изгради бъдещето на нашата страна“. Това заяви президентът Росен Плевнелиев пред ученици и преподаватели по време на Шестата годишна среща на българските олимпийски отбори по природни науки.
0
5
21 Декември 2016 | 16:37 Президентът към наследници на горяните: За освобождението ни от тоталитаризма са се жертвали хиляди и не трябва да допускаме подмяна на историята Комунистическият режим и неговите наследници направиха всичко възможно да подменят историята и да я заличат, но ние никога не бива да забравяме, че свободата не ни е дар, че за нея са се пожертвали хиляди хора в разцвета на силите си. Това заяви президентът Росен Плевнелиев на тържествена церемония в Гербовата зала на „Дондуков“ 2, на която връчи посмъртно орден „За гражданска заслуга“ – първа степен на тридесет участници в Горянското движение.
0
7
21 Декември 2016 | 15:35 Обръщение на президента Росен Плевнелиев към българския народ по повод приключване на конституционната процедура за сформиране на правителство в рамките на 43-ото Народно събрание 21 декември 2016 г., "Дондуков" 2
0
1
21 Декември 2016 | 14:25 Секретарят на държавния глава за иновационна и здравна политика д-р Анна-Мари Виламовска беше отличена с Командорски кръст на Ордена за заслуги към Република Полша Д-р Анна-Мари Виламовска - секретар на президента на Република България за иновационна и здравна политика беше удостоена с Командорски кръст на Ордена за заслуги към Република Полша за своя принос за развитието на полско-българското сътрудничество. На церемонията, която се състоя в сградата на полското посолство в София присъства държавният глава Росен Плевнелиев, а отличието беше връчено от посланик Кшищоф Краевски.
0
3
21 Декември 2016 | 12:53 Държавният глава Росен Плевнелиев ще отстъпи на своя наследник на поста възможността да назначи служебно правителство „В назначаването на служебно правителство за двадесет работни дни, което дори и избори няма да подготвя, не виждам голям смисъл. За мен властта е не цел, а средство да бъдеш полезен на народа, да вършиш смислени неща“. Това заяви президентът Росен Плевнелиев в обръщение към българския народ, след като по-рано днес представители на Реформаторския блок обявиха пред държавния глава, че не могат да реализират третия и последен проучвателен мандат за създаване на правителство в рамките на 43-ото Народно събрание.
0
1
20 Декември 2016 | 19:55 Снимки: В. Николов Президентът Росен Плевнелиев е на еднодневно работно посещение в Черна гора по покана на държавния глава Филип Вуянович
0
16
20 Декември 2016 | 18:45 Снимки: Прессекретариат Вицепрезидентът Попова награди победителите в Националния детски конкурс "Виж моя ангел"
0
3
20 Декември 2016 | 15:20 Президентът в Черна гора: Днес, повече от всякога, всяка държава се нуждае от надеждни партньори и добри приятели Днес, повече от всякога, всяка страна се нуждае от надеждни партньори и добри приятели. Това заяви президентът Росен Плевнелиев в гр. Цетине на тържествената церемония по случай 10-годишнината от възстановяването на дипломатическите отношения между България и Черна гора. Президентът осъществи еднодневно работно посещение в Черна гора по покана на държавния глава Филип Вуянович.
0
5
20 Декември 2016 | 13:05 Държавният глава Росен Плевнелиев беше удостоен с най-висшето държавно отличие на Черна гора Президентът Росен Плевнелиев беше удостоен с най-висшето държавно отличие на Черна гора орден „Черна гора“ с лента. Българският държавен глава е на еднодневно работно посещение в страната по покана на президента на Черна гора Филип Вуянович.
0
3
19 Декември 2016 | 20:47 Президентът Росен Плевнелиев осъжда убийството на посланика на Руската Федерация в Република Турция Президентът Росен Плевнелиев осъжда остро терористичното нападение и убийството на посланика на Руската Федерация в Република Турция Андрей Карлов. Българският държавен глава е категоричен, че няма легитимна кауза, която да оправдава радикализма и убийството на хора и подобни атаки трябва да срещнат категоричен отпор от страна на демократичната общност.
0
0
17 Декември 2016 | 15:58 Интервю на президента Росен Плевнелиев за предаването „Годината“ на Дарик радио - Първа част
0
0
17 Декември 2016 | 15:57 Интервю на президента Росен Плевнелиев за предаването „Годината“ на Дарик радио - Втора част
0
0
17 Декември 2016 | 15:06 Държавният глава: Нуждаем се от работещо правителство, което да завърши подготовката за Българското председателство на ЕС през 2018 г. Апелирам политическите партии в 43-ото Народно събрание да положат всички усилия за създаването на проевропейско правителство, обединено около няколко ясни приоритета, което да завърши подготовката за Българското председателство на Европейския съвет през 2018 г.
0
0
16 Декември 2016 | 11:36 Президентът пред Българското училище за политика: Бъдещето е за образованите хора с високи амбиции Светът преминава през турбулентен период, в който предприемчивите и иноваторите ще имат водеща роля. Бъдещето е за образованите хора с високи амбиции, които са готови да виждат положителното от промените, на които ще бъдем свидетели през следващите десетилетия. Това послание отправи държавният глава Росен Плевнелиев, който изнесе лекция в програмата “Управленски умения” на Българското училище за политика ”Димитър Паница”.
0
4
1 2 3 »  (122 материала в 8 страници)

ЗА УВРЕДЕНО ЗРЕНИЕ

ОТКРИТО УПРАВЛЕНИЕ

e-ДОКУМЕНТИ

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

ПОДКРЕПИ ЕДНА МЕЧТА

ПОДКРЕПИ ЕДНА МЕЧТА

НАГРАДА ДЖОН АТАНАСОВ

НАГРАДА ДЖОН АТАНАСОВ

КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ

КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ

ОРДЕНИ И МЕДАЛИ

ОРДЕНИ И МЕДАЛИ