АРХИВ/ТЪРСЕНЕ

Моля изберете дата и в двете полета

От: До: Вид: Филтри:
2012 2013 2014 2015 2016 2017
25 Април 2017 | 17:41 Президентът Румен Радев: Ще съдействам за постигане на съгласие по национално значими цели Държавният глава завърши цикъла от консултации с парламентарно представените политически сили със среща с представителите на ПГ на ПП ГЕРБ. „Надявам се, че ще реализирате доверието, което получихте от българските избиратели, в отговорно управление.“ Това заяви президентът Румен Радев и добави, че разчита на приемственост в работата на служебното правителство и следващия кабинет с премиер Бойко Борисов.
0
2
25 Април 2017 | 16:32 Снимки: В. Николов Президентът Румен Радев бе гост на откриването на ежегодния форум Webit.Festival за технологии, иновации и инвестиции, който се провежда под негов патронаж
0
5
25 Април 2017 | 16:26 Снимки: Прессекретариат Вицепрезидентът: След осем месеца на България й предстои да решава предизвикателствата пред Европейския съюз „След осем месеца на България й предстои да решава предизвикателствата пред Европейския съюз. Ще имаме своите ангажименти и ще предложим своите теми, но нашата политика, особено през българското председателство, трябва да се ръководи от разбирането, че Европа не е даденост веднъж завинаги и трябва да се борим, за да си върнем ценностите“.
0
2
25 Април 2017 | 16:24 Президентът Румен Радев проведе консултации с Парламентарната група на "БСП за България" Държавният глава Румен Радев проведе консултации с Парламентарната група на "БСП за България" в рамките на конституционната процедура за връчване на проучвателен мандат за съставяне на правителство.
0
1
25 Април 2017 | 16:17 Президентът Румен Радев: Развитието на информационните технологии носи със себе си и отговорността как ще бъдат използвани Развитието на информационните технологии и цифровото предприемачество носи последици в социален, политически, бизнес и философски характер и за това е важно как ще бъдат използвани. Това заяви президентът Румен Радев при откриването в сграда „Джон Атанасов“ на “София Тех Парк“ на ежегодния форум Webit.Festival за технологии, иновации и инвестиции, който се провежда под негов патронаж. Държавният глава подчерта, че именно младите хора следва да бъдат подготвени за новите професии, в които водеща ще е машината.
0
3
25 Април 2017 | 13:11 Държавният глава: Новото правителство може да разчита на подкрепата ми за реализацията на всички конструктивни идеи и предложения „В рамките на консултациите с партия ГЕРБ ще уточним кога ще бъде връчен мандатът за съставяне на правителство и очаквам това да стане на 27 април.“ Това заяви днес президентът Румен Радев пред журналисти. Държавният глава подчерта, че се надява новото правителство да изкара пълния си мандат и че то може да разчита на подкрепата му за реализацията на всички конструктивни идеи и предложения.
0
1
24 Април 2017 | 16:06 Държавният глава призова политическите партии към отговорно и конструктивно отношение в Народното събрание и за обединение по важните за обществото теми Президентът Румен Радев започна консултациите за връчване на проучвателен мандат за съставяне на правителство
0
3
24 Април 2017 | 15:38 Вицепрезидентът бе гост на представянето на книгата „Дневник Царя-Освободителя по освобождението на България“ “Според съвременниците никоя война не е била толкова популярна сред народите на Русия и славянските народи от Руско-турската война“. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова, по време на представянето на новото издание на книгата „Дневник Царя-Освободителя по освобождението на България“ във Военния клуб.
0
1
21 Април 2017 | 16:46 Президентът: Служебното правителство действа адекватно и своевременно за разрешаване на проблема с питейната вода в Хасково Действията на служебното правителство във връзка с проблема с питейната вода в Хасково са адекватни и своевременни. Това заяви президентът Румен Радев след срещата си с областния управител на област Хасково Минко Ангелов и с кмета на града Добри Беливанов.
0
0
21 Април 2017 | 13:52 Президентът Румен Радев: Училището трябва да възпитава умения за прилагане на наученото в реалния живот „Ако се научите да решавате трудните задачи в училище, ще ви бъде много по-лесно с решаването на задачите в истинския живот”. Такъв съвет отправи президентът Румен Радев към учениците на Природо-математическата гимназия „Акад. Боян Петканчин” в Хасково. Държавният глава, който също е неин възпитаник, беше гост на тържеството по повод 45 години от създаването на гимназията.
0
2
21 Април 2017 | 13:09 Президентът Румен Радев е на посещение в град Хасково
0
15
20 Април 2017 | 16:58 Снимки: Прессекретариат Вицепрезидентът Йотова: Бъдещето на европейския проект е в ръцете на младите хора „Бъдещето на европейския проект е в ръцете на младите хора“. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова при откриването на научна конференция в ПУ „Паисий Хилендарски“.
0
2
20 Април 2017 | 14:35 Снимки: В. Йовева Президентът и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев участва в тържественото отбелязване на 105-годишнината от създаването на Военната академия “Георги Стойков Раковски”
0
10
20 Април 2017 | 14:23 Снимки: В. Йовева Президентът Румен Радев: Въоръжените сили на България се намират в преломен момент от развитието си „Въоръжените сили на България се намират в преломен момент от развитието си. В резултат на политическа недалновидност дълги години, на системно недофинансиране и кампанийност, последният доклад на Министерството на отбраната за състоянието на отбраната и Въоръжените сили е ясен и безпристрастен“. Това заяви президентът и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев, който участва в тържественото отбелязване на 105-годишнината от създаването на Военната академия “Георги Стойков Раковски”.
0
1
20 Април 2017 | 11:00 Слово на президента Румен Радев на тържественото отбелязване на 105-годишнината от създаването на Военната академия “Георги Стойков Раковски” 20 април 2017 г., София, ВА “Г. С. Раковски”
0
0
19 Април 2017 | 15:45 Приключи процедурата по набиране на стажанти в Комисията по помилване към държавния глава Общо 29 студенти от специалностите „право“ и „социология“ кандидатстваха за стаж в Комисията по помилване към президента на Републиката. Процедурата по прием на нови стажанти се провежда за първи път след началото на настоящия президентски мандат.
0
1
19 Април 2017 | 13:38 Снимки: Н. Николов Държавният глава Румен Радев присъства на откриването на първото заседание на новоизбраното Четиридесет и четвърто Народно събрание
0
10
1 2 3 »  (134 материала в 8 страници)

ЗА УВРЕДЕНО ЗРЕНИЕ

ОТКРИТО УПРАВЛЕНИЕ

e-ДОКУМЕНТИ

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

ПОДКРЕПИ ЕДНА МЕЧТА

ПОДКРЕПИ ЕДНА МЕЧТА

НАГРАДА ДЖОН АТАНАСОВ

НАГРАДА ДЖОН АТАНАСОВ

КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ

КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ

ОРДЕНИ И МЕДАЛИ

ОРДЕНИ И МЕДАЛИ