ИНИЦИАТИВИ | ПОДКРЕПИ ЕДНА МЕЧТА | НОВИНИ
Еднократна финансова помощ от 4500 лв. по инициативата на президента „Подкрепи една мечта“ получиха 17 младежи в неравностойно положение, записани във висши училища Седемнадесет младежи, които продължават образованието си във висши училища и колежи, получиха еднократна финансова помощ в размер на 4500 лева по инициативата на президента „Подкрепи една мечта“. Право да получат еднократна финансова помощ в размер на 2345,45 лв. имат и шестима ученици от 12-и клас, настанени в социална услуга от резидентен тип, завършили 11-и клас с отличен успех.
0
0
Администрацията на Президента приема заявленията на студентите и учениците за стипендия от инициативата „Подкрепи една мечта“ Право да получат еднократната финансова помощ имат младежи, настанени в социална услуга, записани за студенти в първи курс във висше училище или професионален колеж в годината на завършване на средното си образование. Еднократна финансова помощ ще получат и дванадесетокласниците от социалните услуги, завършили единадесети клас с отличен успех.
0
0
Президентът към абитуриентите в неравностойно положение: Вярвайте в талантите си и се борете за мечтите си Мечтата е в основата на всеки успех и дава увереност да вървим напред. А истинските мечти се познават по това, че искат да сте смели и силни, да знаете повече и да можете повече. Така държавният глава Румен Радев приветства близо 100 зрелостници от випуск 2022 в балната им вечер, организирана днес в рамките президентската инициатива „Подкрепи една мечта“. В Дом 2 на резиденция „Бояна“ президентът и съпругата му Десислава Радева са домакини на традиционния абитуриентски бал за младежи в неравностойно положение.
0
0
Администрацията на президента приема заявленията на студентите и учениците за стипендия от инициативата „Подкрепи една мечта“ Право да получат еднократната финансова помощ имат студентите и дванадесетокласниците от социални услуги, които са включени в инициативата на президента „Подкрепи една мечта“. Стипендията се отпуска на студенти в първи курс, за които е изпълнено условието да са били настанени в социална услуга и да са завършили средното си образование през 2021 г.
0
0
Президентът Румен Радев и абитуриентката Вержиния Малинова обявиха старта на дарителската кампания в помощ на бъдещите студенти и отлични ученици от инициативата „Подкрепи една мечта“
0
0
До 31 октомври 2019 г. Администрацията на Президента набира заявленията на кандидатите за получаване на еднократна стипендия по инициативата „Подкрепи една мечта“ Администрацията на Президента ще предостави еднократна финансова помощ на младежите в неравностойно положение от инициативата „Подкрепи една мечта“, които през академичната 2019/2020 ще са студенти в първи курс. Финансова подкрепа ще получат и учениците от 12 клас, които са настанени в социални услуги, и които са завършили с отличен успех учебната 2018/2019 г.
0
0
Президентската институция набира дарения за организацията на абитуриентския бал на младежите, израснали без родители На 30 май 2019 г. президентът Румен Радев ще бъде домакин на традиционния абитуриентски бал на младежите, отгледани в институции, който е част от благотворителната инициатива „Подкрепи една мечта”.
0
0
Администрацията на Президента започва кампанията по кандидатстване за получаване на еднократна финансова помощ по инициативата „Подкрепи една мечта“ Крайният срок за подаване на документите е 31 октомври 2018 година, лично или по пощата, на адрес: гр. София, бул. „Дондуков“ № 2.
0
0
Президентът Румен Радев към абитуриентите в неравностойно положение: Новият път за развитие на инициативата „Подкрепи една мечта“ ще е свързан с професионалната ви подготовка и обучение Президентската инициатива ще окаже финансова помощ на бъдещите студенти чрез еднократни стипендии
0
0
Президентската институция набира дарения за организацията на абитуриентския бал на младежи в неравностойно положение На 30 май 2018 г. президентът Румен Радев ще бъде домакин на традиционния абитуриентски бал за младежи в неравностойно положение, който е част от благотворителната инициатива „Подкрепи една мечта”.
0
0
17 младежи в неравностойно положение получиха еднократна финансова помощ в размер на 3022 лева по инициативата на президента „Подкрепи една мечта“ 17 младежи получиха еднократна финансова помощ в размер на 3022 лева по инициативата на президента „Подкрепи една мечта“. Право да получат еднократна финансова помощ по инициативата имат младежите в неравностойно положение, които продължават образованието си във висши училища или колежи. Тази година, в резултат на промяната на правилата, студентите получиха по-висока еднократна стипендия.
0
0
Администрацията на Президента облекчи правилата за отпускането на еднократна финансова помощ по инициативата „Подкрепи една мечта“ Право да получат еднократна стипендия ще имат младежите – участници в инициативата „Подкрепи една мечта“ тази година, които ще продължат образованието си във висше училище или професионален колеж. Кандидатите трябва да попълнят заявления по образец, които са публикувани в интернет страницата на Президента, и да ги подадат, лично или по пощата, на адреса на Администрацията на Президента. Съществува и възможност за подаване на документите по електронен път - на електронния адрес на Приемната на президентската институция. Сред новостите в условията и реда на правилата е, че Администрацията на Президента ще събира по служебен път необходимите документи от други администрации. Идеята е да се облекчат максимално младежите в неравностойно положение и да им се спестят средства и време.
0
0
Президентът Румен Радев към младежите в неравностойно положение: По-доброто образование е гаранция за успешната реализация в живота Не ставайте част от онези млади хора, които нито учат, нито работят, нито имат желание за допълнителна професионална квалификация. Този призив отправи държавният глава към младежите в неравностойно положение. Традиционният абитуриентски бал, чийто домакин е президентът, събра 124 младежи от над 50 специализирани институции за деца в цялата страна. Събитието е част от благотворителната инициатива „Подкрепи една мечта“.
0
0
Президентът Румен Радев ще бъде домакин на традиционния абитуриентски бал за младежи в неравностойно положение На 31 май 2017 г. президентът Румен Радев ще бъде домакин на традиционния за президентската институция абитуриентски бал за младежи в неравностойно положение, който е част от благотворителната инициатива „Подкрепи една мечта”.
0
0