ИНИЦИАТИВИ | ПОДКРЕПИ ЕДНА МЕЧТА | НОВИНИ
Администрацията на Президента започва кампанията по кандидатстване за получаване на еднократна финансова помощ по инициативата „Подкрепи една мечта“ Крайният срок за подаване на документите е 31 октомври 2018 година, лично или по пощата, на адрес: гр. София, бул. „Дондуков“ № 2.
0
0
Президентът Румен Радев към абитуриентите в неравностойно положение: Новият път за развитие на инициативата „Подкрепи една мечта“ ще е свързан с професионалната ви подготовка и обучение Президентската инициатива ще окаже финансова помощ на бъдещите студенти чрез еднократни стипендии
0
0
Президентската институция набира дарения за организацията на абитуриентския бал на младежи в неравностойно положение На 30 май 2018 г. президентът Румен Радев ще бъде домакин на традиционния абитуриентски бал за младежи в неравностойно положение, който е част от благотворителната инициатива „Подкрепи една мечта”.
0
0
17 младежи в неравностойно положение получиха еднократна финансова помощ в размер на 3022 лева по инициативата на президента „Подкрепи една мечта“ 17 младежи получиха еднократна финансова помощ в размер на 3022 лева по инициативата на президента „Подкрепи една мечта“. Право да получат еднократна финансова помощ по инициативата имат младежите в неравностойно положение, които продължават образованието си във висши училища или колежи. Тази година, в резултат на промяната на правилата, студентите получиха по-висока еднократна стипендия.
0
0
Администрацията на Президента облекчи правилата за отпускането на еднократна финансова помощ по инициативата „Подкрепи една мечта“ Право да получат еднократна стипендия ще имат младежите – участници в инициативата „Подкрепи една мечта“ тази година, които ще продължат образованието си във висше училище или професионален колеж. Кандидатите трябва да попълнят заявления по образец, които са публикувани в интернет страницата на Президента, и да ги подадат, лично или по пощата, на адреса на Администрацията на Президента. Съществува и възможност за подаване на документите по електронен път - на електронния адрес на Приемната на президентската институция. Сред новостите в условията и реда на правилата е, че Администрацията на Президента ще събира по служебен път необходимите документи от други администрации. Идеята е да се облекчат максимално младежите в неравностойно положение и да им се спестят средства и време.
0
0
Президентът Румен Радев към младежите в неравностойно положение: По-доброто образование е гаранция за успешната реализация в живота Не ставайте част от онези млади хора, които нито учат, нито работят, нито имат желание за допълнителна професионална квалификация. Този призив отправи държавният глава към младежите в неравностойно положение. Традиционният абитуриентски бал, чийто домакин е президентът, събра 124 младежи от над 50 специализирани институции за деца в цялата страна. Събитието е част от благотворителната инициатива „Подкрепи една мечта“.
0
0
Президентът Румен Радев ще бъде домакин на традиционния абитуриентски бал за младежи в неравностойно положение На 31 май 2017 г. президентът Румен Радев ще бъде домакин на традиционния за президентската институция абитуриентски бал за младежи в неравностойно положение, който е част от благотворителната инициатива „Подкрепи една мечта”.
0
0